Cleaner 3+ on aromaattivapaa liuotinpesuaine, joka poistaa tehokkaasti öljyä, rasvaa, suojavahaa, maantiepikeä, yms. Plano Cleaner 3+:n käyttöalueita ovat autokorjaamot, kuljetusliikkeet,
huoltoasemat sekä teollisuuslaitokset.
Plano Cleaner 3+ voidaan käyttää moottorien, moottoritilojen, osien, autojen , kuljetuskaluston ja
telineiden pesuun.
Pakkauskoot: 10L; 200L.
Lisätietoja
Plano MPK-50 on vähäaromaattinen liuotinpesuaine, jolla on hyvä liuotus- ja emulgointikyky. Tuote soveltuu käytettäväksi mm. huoltoasemillaja autokorjaamoissa, joissa tarvitaan nopeaa ja yksinkertaista rasvanpoistomenetelmää.
Plano MPK-50 soveltuu myös erinomaisesti käytettäväksiautojen esipesussa sekä yleensä autojen
puhdistamiseen öljystä, rasvasta, suojavahasta ja maantiepiestä.
Pakkauskoot: 10L; 200L.
Lisätietoja
Nordic Liuotinpesuaine 230 sopii moottoreiden, autojen, veneiden, moottoripyörien, lattioiden ja muiden kovien pintojen sekä osien puhdistukseen.
Poistaa öljyn, rasvan ja muut epäpuhtaudet nopeasti ja tehokkaasti.
Pakkauskoot: 10L; 200L.

NORDIC Liuotinpesu 200 sopii erinomaisesti moottoreiden, autojen, veneiden, moottoripyörien, lattioiden ja muiden pintojen sekä osien puhdistukseen piestä, öljystä, rasvasta ja muista epäpuhtauksista.
Pakkauskoot: 200L.

Poistaa lian, rasvan ja öljyn metallipinnoilta, jarrukengiltä, kytkimen kitkapinnoilta ja muilta moottoriosilta. Nordic Brake Cleaner on tehokas jarrupuhdiste esimerkiksi jarruosien, kytkimen kitkapintojen, sähköliittimien, laturien, akkujen, puolien ja ovisaranoiden puhdistamiseen.
Aine poistaa välittömästi esimerkiksi jarrunesteen, rasvan, öljyn ja jarrupölyn. Nordic Brake Cleaner haihtuu nopeasti eikä siirrä likaa lähellä oleviin jarruosiin. Aine ei jätä kalvoa käsitellylle pinnalle. Ei voimakas tuoksuinen. 
Pakkauskoot: 20L; 200L.