Päivittäisen desinfiointipuhdistukseen kehitetty tuote käyttökohteisiin elintarviketeollisuudessa, suurkeittiöissä, hotelleissa, lastentarhoissa, terveydenhoitolaitoksissa ja kohteissa joissa on määritelty ankarat hygieniavaatimukset. Sopii käytettäväksi myös kotitalouksissa, sauna-, suihku- ja wc-tiloissa. Sopii ruokailuastioiden desinfioivaan pesuun.                                              Pakkauskoot: 3*5L

Tuotekortti
Käyttöturvatiedote
Plano Desiklor desinfioiva ja valkaiseva klooripitoinen puhdistusaine pesu-ja saniteettitilojen desinfioivaan puhdistukseen. Erittäin hyvä lianirrotuskyky.
Terveydenhuoltosektorilla desinfioivaan pintojen puhdistukseen sekä eritetahrasiivoukseen.
Valkaisee käsittelemättömiä puupintoja ja säännöllisesti käytettynä estää niiden tummumisen.
Tuote täyttää seuraavien EN-standardien vaatimukset: EN13697, EN13704.
 pH 11.5

Pakkauskoot: 6*1L; 3*5L.
Tuotekortti
Käyttöturvatiedote
Plano Dexbrite on kvattipohjainen desinfioiva yleispuhdistusaine kaikille vettä sietäville pinnoille. Dexbrite pesee ja desinfioi tehokkaasti esim. Elintarviketeollisuudessa, suurkeittiöissä ja saniteettitiloissa. Tuote sopii sekä käsi- että konemenetelmiin.
pH 9.

Pakkauskoot: 6*1L; 3*5L.
Tuotekortti
Käyttöturvatiedote
Ruostumattomastateräksestä valmistettujen pintojen, muovisten ja keraamisten työtasojen, lattioiden, seinien ja laitteiden hygieniseen puhdistukseen ja desinfiointiin. Tuote soveltuu käytettäväksi matalapainepesussa, vaahdotuspesujärjestelmällä ja harjapesuissa.

Pakkauskoot: 10L
Tuotekortti

Pintojen ja laitteiden desinfiointiin elintarviketeollisuudessa, suurkeittiöissä ja elintarvikekaupoissa. Sopii käytettäväksi elintarvikkeiden kanssa kosketuksissa olevilla pinnoilla, kuten työpöydät, pakkauskoneet, painot, työvälineet, kaupan myyntitiskit, vitriinit jne. Tuote sopii käytettäväksi myös työprosessin väliaikoina säilyttämään mikrobiologinen puhtaus tarvittavalla tasolla. Sopii käytettäväksi myös solariumeissa, kampaamoissa ja päiväkodeissa erilaisten pintojen desinfiointiin.Tuote täyttää seuraavien EN-standardien vaatimukset: EN1276, EN1650, EN13697. 

Pakkauskoot: 6*500ml spray; 3*5L
Tuotekortti
Käyttöturvatiedote
Kaikkien alkoholia sietävien pintojen nopeaan desinfiointiin, esim pöytäpintojen, ovenkahvojen, katkaisimien sekä muiden pintojen desinfiointiin Sopii käytettäväksi julkisissa tiloissa, esim. lastentarhoissa Plano Quickdes Strong tuotteella voidaan desinfioida elintarvikkeiden kanssa kosketuksissa olevia pintoja, kuten työpöydät, pakkauskoneet, painot.  Tuote soveltuu erinomaisesti pintojen ja laitteiden desinfiointiin elintarviketeollisuudessa, suurkeittiöissä ja elintarvikekaupoissa, työvälineet, kaupan myyntitiskit, vitriinit jne. Soveltuu käytettäväksi myös työprosessien välivaiheissa, jolloin pystytään ylläpitämään mikrobiologinen puhtaus tarvittavalla tasolla.

Plano Quickdes Strong alholipohjaiselle nopeavaikutteiselle pintadesinfiointiaineelle on myönnetty seuraavat EN-standardit: EN1276, EN1650, EN13697, EN13727.
Tuotteen teho on testattu EN-standardien mukaisesti.                                           Pakkauskoot:  6*500ml spray; 3*5L                                                      

Tuotekortti
Käyttöturvatiedote
MediFresh Käsihuuhde on tehokas aine ammattikäyttöön elintarviketeollisuudessa, julkisissa ja terveydenhoitolaitoksissa sekä muissa yrityksissä, joille on asetettu korkeammat hygieniavaatimukset ja joissa käsien desinfiointi on tärkeä keino välttää infektioita.
Tuote täyttää seuraavien EN-standardien vaatimukset: EN1500,  EN1276, EN1650, EN13727, EN13624 .
 
Pakkauskoot: 100ml pullo; 500ml pumppupullo; 1L dispensopakkaus; 5L kanisteri.
Tuotekortti
Käyttöturvatiedote
MediFresh käsihuuhde Pro on tehokas jaa turvallinen käsihuuhde päivittäiseen käyttöön. Etanolipohjainen käsihuuhde on koostumukseltaan helposti levittyvä ja nopeasti kuivuva.MediFresh käsihuuhde Pro sisältää ihoa hoitavaa ja kosteuttavaa glyserolia. MediFresh käsihuuhde Pro ei sisällä hajusteita tai väriaineita. Tuote täyttää seuraavien EN-standardien vaatimukset: EN1500, EN1276, EN1650                                                                                                      Pakkauskoot: 500ml pumpupullo; 500ml pullo nostokorkilla; 1L dispensopakkaus; 5L kanisteri.
Tuotekortti
Käyttöturvatiedote

 MediFresh tuotevalikoimaan uusi inovatiivinen 2ml kerta-annospakkaus. Tuote täyttää seuraavien EN-standardien vaatimukset 

o   EN 1500 

o   EN 1276 

o   EN 1650 

o   EN 13737 

o   EN 13624


Tuotekortti
Käyttöturvatiedote