Akkuvesi sopii kaikkiin akkuihin ja laitteisiin, joissa käyttöohjeiden mukaisesti on käytettävä ionipuhdistettua tislattua vettä (jäähdytysjärjestelmät, silitysraudat, ilmankostuttimet yms.). Ei nautittavaksi!

Pakkauskoot: 1L*15; 5L*108
Tuotekortti
Käyttöturvatiedote
NORDIC BIO-Teräketjuöljy on turvallinen ja biohajoava, myrkytön teräketjuöljy. Jopa 40% pienenmpi kulutus, verrattuna mineraalipohjaisiin teräketjuöljyihin. Suojaa terää ja laippaa, omaaerinomaiset voiteluominaisuudet ympäri vuode.

Pakkauskoot: 2,5L*180; 4L*144; 10L*60

Tuotekortti
Soveltuu kohteisiin, joihin suositellaan valopetrolin tai lamppuöljun käyttöä myös sisätiloista. 

Pakkauskoot: 1L*15

Tuotekortti
Käyttöturvatiedote

Sytytysnestettä käytetään grillihiilten, avotakkan ja saunapuiden yms. sytyttämiseen. Sytytysneste on lähes hajuton eikä anna ruoalle sivumakua.


Pakkauskoot: 1L*15

Tuotekortti
Käyttöturvatiedote
Nordic maalämpöneste on etanolipohjainen lämmönkeruuneste. Maalämpönesteen avulla siirretään luonnonlämpö maaperöstä, vesistöistä ja kalliosta ympäristö-ystävällisesti kotien, rakennusten ja käyttöveden lämmitysenergiaksi.
Tuotekortti
Soveltuu öljylamppuihin, lämmittimiin ja laitteisiin, joihin valmistaja suosittelee valopetroolin käyttöä. savuttamaton, vähäaromaattinen, laadukas, valopetrooli mm.lämmittimiin, myrskylyhtyihin ja muihin laitteisiin, joissa valmistaja suosittelee valopetroolia polttoaineeksi.

Pakkauskoot: 4L*144
Tuotekortti
Käyttöturvatiedote